Пожертвувати

ГО “Impact” передала рятувальникам 500 пар захисних рукавиць

29.01.2021

Сьогодні, 29 січня, представники громадської організації “Impact” передали рятувальникам півтисячі захисних рукавиць. Більшу частину виробів передали в Головне управління ДСНС у Львівській області, частину подарували поліції міста, а також близько сотні пар відправили рятувальникам в місто Коростень (Житомирська область)

Цей гуманітарний вантаж надали компанії Stalsen та Kier Group з Великої Британії. Одна пара таких прогумованих рукавиць коштує приблизно 150 гривень.

“Такі рукавиці є дуже затребуваними у повсякденному житті українського рятувальника. Вони захищають від напруги, коли, наприклад, дістають потерпілих при ДТП. Ми вдячні Східному альянсу за сталий і безпечний транспорт (Eastern Alliance for Safe and Sustainable Transport (EASST), які передали для України цю допомогу,” – підсумовує голова ГО “Імпакт” в Україні Оксана Романуха.

Нагадаємо, організація EASST є благодійною британською спільнотою, котра займається безпекою руху на дорогах та працює у країнах Східної Європи, середньої Азії та південного Кавказу. В Україні їхніми партнерами виступає громадська організація “Impact”.

 

 

 

 

impact.org.ua © 2020 Всі права захищені Розробка сайту